Kindness in Yang & Yin - Mini Retreat met Anke

Reeks
Anke_-_Tara
  woensdag 24 juli 2024 09:45 - vrijdag 26 juli 2024 09:45

Yang/Yin Yoga - Kindness - Mini Retreat - met Anke

Als we kindness en mindfulness samenvoegen, krijgen we kindfulness
Kindfulness wijst op het aspect van vriendelijkheid, zorgzaamheid en mildheid.

Als een vogel met twee vleugels, waarvan de ene vleugel staat voor het cultiveren van inzicht - aandacht, en de andere vleugel voor mildheid - compassie. Beide vleugels bestaan samen, ze kunnen niet zonder elkaar. 

Wat als vriendelijkheid een diepe innerlijke hulpbron kan zijn, die onze gezondheid en ons welzijn ondersteunt, de relatie met onszelf en anderen verbetert, ons dicht bij onszelf en dicht bij de ander brengt, onze verhouding tot het leven inspireert? 
Wat als vriendelijkheid ons sterker maakt, krachtiger van binnenuit, en ons in staat stelt vrijer en authentieker te leven, werkelijk onszelf te zijn? 

In deze driedaagse combineren we meer dynamische Yang- en meer passieve Yin- vormen van yoga. Kracht en soepelheid gaan hand in hand - die eeuwige dans tussen yin en yang. Onder andere geïnspireerd door de godin Tara, the mother of compassion, en door de teachings van verschillende leraren die ik afgelopen jaren heb ontmoet.

Woensdag 24 juli, donderdag 25 juli, vrijdag 26 juli 
Telkens van 9u45 - 12u45
Deelname driedaagse: €110
Deelname één dagdeel: €40 (indien plaatsjes over)

Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - dan ontvang je ook de gegevens voor betaling.

Wees van harte welkom! ?
“How to free ourselves from suffering? The practice of compassion…”

 

 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • Van woensdag 24 juli 2024 09:45 tot vrijdag 26 juli 2024 09:45

Powered by iCagenda