Mindful Yoga

DOOR AMALIA VERMANDERE

Bewegen in aandacht. Nieuwsgierig. Zorgzaam. We vloeien doorheen een rustig opgebouwde reeks van houdingen, waarin we ons lichaam versterken en versoepelen.

Toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen die denken dat yoga niets voor hen is “omdat ze daarvoor niet lenig of rustig genoeg zijn”.

We vertrekken vanuit een diepe aanvaarding van wat er nu is, ongeacht je leeftijd, lenigheid, lengte, gewicht, vrolijkheid, somberheid... We oefenen de kernaspecten van mindfulness op een doorleefde manier. We exploreren onze ervaring met behulp van verschillende soorten meditaties, ademhalingsoefeningen, visualisaties en aandachtsoefeningen. We leren dieper ontspannen. In onze wereld van gedrevenheid en prestatiegerichtheid ervaren velen onder ons een groeiende honger naar verstilling en eenvoud. Door te oefenen op je yogamat, oefen je voor je dagelijks leven, verken je nieuwe mogelijkheden van je te verhouden tot wat op je afkomt, zowel vanuit je binnenwereld als vanuit de buitenwereld. Het gaat om de reis die we maken, niet om het einddoel.
In mijn lessen integreer ik elementen uit mijn jarenlange ervaring met Insight Yoga, Restorative Yoga, Pralaya Yoga, Yin yoga, Prana Yoga Flow, mindfulness en inzichten uit mijn vroegere werk als osteopaat. Ik maak ook vaak gebruik van poëzie en live muziek.
Elke les bevat zowel dynamische als meditatieve elementen.

Welkom zoals je bent! 

Wanneer :  
dinsdag 17u45 - 19u15 en 19u30 - 21u
vrijdag 9u00 - 10u30 en 10u45 - 12u15. 

Prijs :
Tienbeurtenkaart (3 maand geldig): 150€.
Losse les: 18€

Inschrijven via

icons8 sms 48 0485/677601

of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.amaliavermandere.be

Amalia 4 002

 

 

Pin It