Zachte Yoga Flow 

DOOR VERONIQUE SCHAILLEE

VANAF SEPTEMBER 2024 !!!!!

Na jaren yoga beoefend te hebben, volgde ik mijn hatha TTC opleiding bij Yogalife in Gent. Ik werd geconfronteerd met de limieten van mijn lichaam (met verschillende breuken ten gevolge van een verkeersongeval) en een diepe emotionele respons. Het begin van een boeiende reis. 

Al snel (tot mijn eigen verbazing) begon ik les te geven op verschillende plaatsen aan zee. Er volgden nog vele opleidingen in binnen-en buitenland; restorative, yin, nidra en mocht genieten van de inspiratie van fantastische leraren zoals Manoj Bhanot, David Lurey, Esther Ekhart, Adelene Cheong en James Reeves. In de zomer kwamen er yogaweekends in de natuur in Frankrijk.  Yoga in de groene natuur, een mooie aanvulling van de yoga beoefening aan zee. Steeds meer kon ik mijn yoga ‘practice’ aanpassen aan mijn noden van het moment. Er kwam meer zachtheid en mildheid in mijn leven, meer empathie voor mezelf en mijn omgeving. Dit mogen doorgeven, vind ik nog elke les een immens cadeau. 

Ik leerde dat elk lichaam anders is en werd nog meer overtuigd van de helende werking van yoga. En dat er een yogabeoefening voor iedereen kan zijn die ervoor open staat. 

Ik kies ervoor om zachte yoga flow lessen te geven die toegankelijk zijn voor iedereen. We starten steeds met een meditatief moment en pranayama (ademhalingsoefeningen), er volgt een opbouwende asana les voordat we afsluiten met een body scan tijdens de savasana. Een rustmoment in het alledaagse leven. Welkom! 

 Wanneer : 

Donderdag : 19u30 - 20u45
 

Veronique Schaillée

Pure Thing
You make my heart sing
www.pure-thing.com

Veronique Schaillée 2726

Pin It