Even op adem komen,

Ruimte maken in je lichaam en in je hoofd.

Genieten van sfeervolle lesruimtes met een ruim en groen terras.

  

De Loft is een holistisch trefpunt; er gaan lessen en activiteiten door die je helpen om weer helemaal tot je-Zelf te komen.

In de drukte en het veeleisende van alledag verlies je makkelijk je evenwicht. Onrust sluipt binnen en het denken in rondjes neemt het van je over. Je verliest het contact met je kern, je centrum, je grond, je stevigheid. Je verlangt naar opnieuw thuiskomen in jezelf.

De Loft brengt mensen bijeen die dit verlangen voelen en op zoek zijn naar persoonlijke en spirituele groei, naar rust, fitheid en vitaliteit, naar evenwicht, energie en verbinding.

 

Alle lessen en workshops hebben gemeen dat ze vertrekken vanuit de holistische gedachte: alles hangt met alles samen. Lichaam en geest, instincten, emoties, intellect en spiritualiteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een verstoring op één gebied heeft een weerslag op de rest van het geheel.

Het goede nieuws is dat er daardoor veel ingangen zijn om weer tot heel-heid (heling) te komen. Iedere mens heeft zijn eigen individuele achtergrond en constitutie en volgt dus zijn eigen weg.

In de Loft komen lesgevers samen die elk vanuit hun specifieke achtergrond en ervaring lessen of workshops aanbieden om jou daarin bij te staan. Dat geeft je de kans om verschillende mogelijkheden te leren kennen.

Wij verhuren onze drie ruimtes, dus lesgevers (lessenreeksen, workshops, voordrachten, cursussen...) die zich in deze visie terugvinden zijn van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen.

Neem een kijkje en laat je inspireren... 

de loft oostende 2

 

 IMG 3833

 

51a08de92e26025c40209e2ec56201e3

 

Welkom in de Loft!

 Isabelle Schotte

 

 

 

Pin It