Even op adem komen,

Ruimte maken in je lichaam en in je hoofd.

Genieten van een stille lesruimte met een houten vloer, leem op de muren, veel lichtinval, een ruim en groen terras.

  

De Loft is een ontmoetingsplaats waar lessen en activiteiten doorgaan die je helpen om weer helemaal tot jezelf te komen.

In de drukte en het veeleisende van alledag is het niet moeilijk om je evenwicht te verliezen. Onrust sluipt binnen en het denken in rondjes neemt het van je over. Je verliest je center, je grond, je stevigheid. Je verlangt naar opnieuw thuiskomen in jezelf.

De Loft brengt mensen bijeen die dit verlangen voelen en op zoek zijn naar rust, fitheid en vitaliteit, evenwicht, energie en verbinding.

 

meditaatiemindfulness

Alle lessen (en lesgevers) hebben gemeen dat ze vertrekken vanuit de holistische gedachte: alles hangt met alles samen. Lichaam en geest, instincten, emoties, intellect en spiritualiteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een verstoring op één gebied heeft een weerslag op de rest van het geheel.

Het goede nieuws is dat er daardoor veel ingangen zijn om weer tot heel-heid (heling) te komen. Iedere mens heeft zijn eigen individuele achtergrond en constitutie en volgt dus zijn eigen weg.

In de Loft komen een aantal lesgevers samen die elk vanuit hun specifieke achtergrond en ervaring lessen aanbieden om jou daarin bij te staan. Dat geeft je de kans om verschillende mogelijkheden te leren kennen.

 

Wij verhuren onze beide ruimtes, dus lesgevers (lessenreeksen, workshops, voordrachten, cursussen...) die zich in deze visie terugvinden zijn van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen.

Neem een kijkje en laat je inspireren... 

de loft oostende 2

 

 IMG 3833

51a08de92e26025c40209e2ec56201e3

 

Welkom in de Loft!

 Isabelle Schotte

 

 

 

Pin It