Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

De Loft Zomer 2024

De Loft Zomer 2024
De Loft Oostende Logo

NIEUWSBRIEF ZOMER 2024 

 

Beste ‍Bezoeker ‍,

 

In deze nieuwsbrief krijg je een overzicht van wat je kan verwachten in juli en augustus. Hopelijk mooi zomerweer! Hoe dan ook, welk weer het ook wordt, één ding ben ik zeker: je zal je yoga - en pilatesbeoefening niet hoeven te missen. 

 

Het uurschema en de frequentie van de lessen is aangepast, maar verder gaan veel van de reguliere lessen gewoon door, en.. er zijn heel wat extra's.

 

Natuurlijk kun je op de kalender altijd zien welke lessen er zijn!


 

 

Extra's in Juli en augustus:

AMALIA VERMANDERE geeft van 2 tot 6 juli een reeks waarin ze Compassie, Mindfulness, milde Yoga en live Muziek, Klank en Stem samenbrengt;

 

KATHY DERGELOO geeft naar goede gewoonte haar Zomer Intensive van 8 tot 12 juli;

 

ANKE SNAUWAERT geeft een Mini- Retreat 'Kindness in yin & yang' van 24 tot 26 juli en op 6 juli geeft zij 5 Elementen Yoga: Vuur element;

 

ISABELLE SCHOTTE; ik dus ;-) herneem mijn Chakra Awakening reeks op 14 tot 16 augustus (de basischakra's) en 21 tot 23 augustus (de hogere chakra's).

 

 

! Al deze reeksen kan je ook per dag volgen!

 

 

Ik geef ook een Soul Circles infomoment op 31 augustus. Voor degenen onder jullie die graag in een verbindende cirkel samenkomen met andere spirituele zinzoekers.

 

Tijdens TAZ - Theater Aan Zee van 1 tot 10 augustus - is er elke morgen Yang/Yin Yoga, afwisselend gegeven door KATHY en ANKE;

 

"BETOVERD..."  (Stephanie Pierre) geeft een Sound Meditation op 9 augustus;

 

En voor de jonge mama's is er op 6 juli zowel een driedelige mini-serie Aromatherapie voor de meest voorkomende babykwaaltjes én een reeks Mama-Baby Yoga. Proefles op 6 juli! Er loopt ook een Zwangerschapsyoga-reeks op maandagavond. 

 

Tot slot is iedereen welkom op de Mantra Chanting met RAVINDRA GANGWANI op 23 augustus. 

 

‍Sneak peak in het najaar.. :

Wie geregeld les volgt bij Anke weet al dat ze er dit najaar niet zal zijn. We zijn fan van haar mooie plannen en wensen haar veel vreugde en vervulling toe!

 

Intussen op donderdagavond .. verwelkomen we VERONIQUE SCHAILLEE.

Misschien kennen sommigen haar al van Pure Thing (www.pure-thing.com).

Veronique is een ervaren yoga teacher met een fijne vibe die helemaal past in de Loft.

Zij zal een Zachte Yoga Flow geven van 19u30 - 21u.

 

En om 17u45 komt er een Yin Yoga les door mijzelf.

 

Gloednieuw vanaf dit najaar is de samenwerking met Heidi Baecke (www.wearewan.be)! Zij neemt ons mee in de wondere wereld van de ademhaling. Ontdek de kracht van de adem in éen van haar ademcirkels of workshops, waarover later meer.


Ik wens jou veel plezier met de vele mogelijkheden die je in de Loft hebt deze zomer!


 

Heel graag tot ziens in de Loft,

 

Isabelle Schotte