Compassie en mindfulness in milde yoga, met live muziek, klank en stem.

Reeks
Lotusbloem
  dinsdag 2 juli 2024 10:00

Workshops integratie van compassie en mindfulness in milde yoga, met live muziek-, klank- en stemreis.

Oefen je al minimum één jaar toegewijd met een vorm van meditatie of yoga, en wil je graag jouw beoefening verdiepen? Hartelijk welkom in deze workshops!

De sessies worden rustig opgebouwd. Een integratie van compassie- en mindfulness-meditaties in milde yogahoudingen, zowel actief (yang) als ontvankelijk (yin en herstellend). We putten daarbij uit de rijke achtergrond van meditaties die compassie (karuna) & opmerkzaamheid (mindfulness/sati) bevorderen & cultiveren, zoals liefdevolle vriendelijkheid (metta), gelijkmoedigheid (upekkha), medevreugde (mudita), compassioneel ademen (tonglen) en visualisatiemeditaties, waarbij we de herbronnende kracht van de verbeelding verkennen.

Verder wordt er ook live muziek, klank en stem gebruikt om diepere lagen van ontspanning, inzicht en vrijheid te exploreren.

Het gaat niet over het einddoel, maar over de reis die we maken, de innerlijke landschappen die we ontdekken, over het begrip, de compassie en de liefde die we cultiveren voor wat we op onze reis ontmoeten. 

Praktische info: 

Breng een notaboekje mee en iets om te schrijven. Alle verdere yogamateriaal is aanwezig, maar breng gerust je eigen materiaal mee als je dit verkiest. Je kan de workshops apart volgen of als geheel, met telkens een maand tijd tussen de sessies om het geleerde te integreren in je dagen en nachten.

Data: 

2, 3, 4, 5 en 6 juli, telkens van 10u tot 13u.

Prijzen:

Eén workshop: 45€ 

Twee workshops: 85€

Drie workshops: 125€

Vier workshops: 160€

Vijf workshops: 195€

De workshop gaat door als er minimum vijf deelnemers zijn. 

Inschrijven via mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., daarna ontvang je de betalingsgegevens. Aarzel niet om me te contacteren als je vragen hebt!

Alle verdere info op http://amaliavermandere.be/?page_id=41

 

 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • dinsdag 2 juli 2024 10:00

Powered by iCagenda