ONS VERHAAL ...

Eerst even dit : de Loft is geen yogastudio. Ook geen holistisch centrum.  En toch ook weer wel.  Organisatorisch gezien zit het zo: wij verhuren onze ruimtes, dat is eigenlijk de basis, en dus werkt elke lesgever hier als zelfstandige. 

Het verhaal van de Loft begon toen Mike een nieuw pand moest vinden voor Passion 4 Wood, want het pand waar zijn winkel/atelier was, in de Koninginnelaan, werd verkocht. 

Zodra we door die grote poort liepen vielen we van de ene verbazing in de andere. We werden instant verliefd op deze plek. De immense ruimte beneden (die nu het atelier is). De zonnige ‘binnentuin’ boven. Het huis. Het achterhuis, met die lichtovergoten loft boven. 

“Ideaal voor yoga”, was mijn eerste gedachte. De energie voelde zo goed daar, toen al. Zou het niet fantastisch zijn als Oostende eindelijk eens zo’n plek had... Zo'n plaats waar je bij het binnenkomen al meteen rustig van wordt… Waar je meegenomen wordt in een sfeer van op adem komen, terug tot jezelf komen.

Mijn liefde voor yoga, meditatie en spirituele ontwikkeling is ontstaan in mijn studententijd en is altijd de onderstroom in mijn leven geweest (naast heel woelige bovenstromen :-) ). Dus ideeën genoeg… Ondanks zelf 2 linkerhanden (laat ons zeggen dat mijn talenten op andere vlakken liggen :-) ) heb ik wel een super handige man! En vooral: een man die het talent heeft om materie om te zetten in sfeer. 

En zo is de Loft gegroeid, als een co-creatie van ons beiden. Zijn creatief talent en handigheid met mijn bezieling en organisatie. Perfect combineerbaar met mijn praktijk als psychotherapeute. Aangekleed met de mooie verlichting die Mike zelf maakt.

We hebben een vliegende start gekend, vanaf het begin spatte de vitaliteit ervanaf en dat is nog altijd zo. Met dank aan de mooie mensen die bij ons lesgeven, op vaste of occasionele basis, wekelijks, maandelijks of eenmalig, wij allemaal samen maken deze plaats. Moge het een plek van inspiratie blijven, waar iedereen op adem kan komen. 

Welkom in de Loft!

Isabelle Schotte

Mike en Isabelle - de loft oostende

 

Pin It