5 Elementen yoga: Vuur element

Reeks
5_elementen_yoga_metaal
  zaterdag 6 juli 2024 14:00

VERDIEPENDE SESSIE: VUUR-ELEMENT - 1 juni

5 Elementen Yoga doorheen het jaar

Telkens op ZATERDAG van 14u tot 17u

In deze verdiepende sessies maken we kennis met de vijf elementen uit traditionele Chinese geneeskunde: water, hout, aarde, vuur en metaal. We ontdekken hoe deze elementen ons leven beïnvloeden, hoe (im)balansen zich tonen op fysiek en mentaal niveau, en hoe we onze yoga practice kunnen afstemmen op wat wij daarin nodig hebben. Specifieke klachten kunnen verholpen worden wanneer we leren luisteren naar de signalen van ons lichaam. We stemmen af op de kalender en leren elk seizoen een ander element kennen.
Deze sessie: FIRE/VUUR

Het hart is het meest mystieke van alle organen. Het is de plek waar we verbinding ervaren, met onszelf (spirit) en met anderen. Soms is ons hart gesloten, of voelen we ons leeg. We zijn niet meer in staat om te genieten, voelen ons vervreemd van onszelf, of we voelen ons alleen.

Waar sprankelen jouw ogen van? Wat maakt je werkelijk blij?
Wat is jouw bestaansreden in deze wereld?

Voor al wie wil connecteren met de kracht van het hart. 

Opbouw sessie:

- Meditatie & yin yang yoga
- Verdere verkenning van de theorie:
fysieke, psycho-emotionele, energetische kenmerken
- Gesprekscirkel
- Bijpassende thee, samengesteld, geplukt en gedroogd door herboriste Roxane Hoedemakers.

€40/sessie (€35 vanaf tweede sessie in deze 5-elementenreeks)
- Inschrijvingen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deelnemers:
"De workshop gaf me een andere kijk op lichaam, psyche, ziekte en gezondheid. Heldere theorie maar vooral ook doorgedreven en doorleefde oefeningen met prima begeleiding. Een veilige onderdompeling waar je rijker uit komt."

“Voor iedereen die op zoek is naar me-time en zelfzorg in een veilige omgeving, waar je vooral naar jouw eigen lichaam leert luisteren.”

 

 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • zaterdag 1 juni 2024 14:00
  • zaterdag 6 juli 2024 14:00

Powered by iCagenda