De wijze Wasilisa - Intuïtie & creativiteit

Reeks
06DCAF74-4740-48E4-B830-7CB440F9D5E9
  zondag 21 januari 2024 10:00

DE WIJZE WASILISA - INTUÏTIE & CREATIVITEIT

 Wintertijd. Tijd om naar binnen te tuimelen. Donkere dagen. Inkeer. Langzaam wassend licht. Voorzichtige knoppen aan de bomen, wachtend op de warmte om te ontluiken. Zaden, rustend in de donkere aarde, tot de tijd rijp is om te ontkiemen.

Wat leeft diep in jou? Wat wil graag tot bloei komen? Wat voedt jou werkelijk?

 De beoefening van contemplatie, meditatie en yoga is als het verzorgen van jouw innerlijke tuin, zodat wat jou dierbaar is mag floreren. 

 Aan de hand van een oud Slavisch sprookje verkennen we hoe we onze diepe wijsheid kunnen voeden en zo het heldere licht van zelfkennis, onderscheidingsvermogen en intuïtie kunnen voeden. Er zal ook creatief materiaal aanwezig zijn om spelenderwijs te verbeelden waar je bent op dit pad. Geen artistieke voorkennis vereist, je hoeft niet “mooi te kunnen tekenen” om mee te doen. Welkom zoals je bent!

Oefen je al minimum één jaar toegewijd met mindfulness/meditatie/yoga, en wil je graag jouw beoefening verdiepen? Hartelijk welkom in deze workshop, die deel uitmaakt van de reeks van drie: Winterwonderwereld. Apart of samen te volgen.

 De sessies worden rustig opgebouwd. Een integratie van compassie- en mindfulness-meditaties in milde yogahoudingen, zowel actief (yang) als ontvankelijk (yin en herstellend), telkens met een andere invalshoek.

 Breng een notaboekje mee en iets om te schrijven. Alle verdere yogamateriaal is aanwezig, maar breng gerust je eigen materiaal mee als je dit verkiest. Je kan de workshops apart volgen of als geheel als een soort mini-retraite, met telkens een week tijd tussen de sessies om het geleerde te integreren in je dagen en nachten.

 

Zondag 21 januari, 10u-13u, De Loft, Pranaruimte

 

45 euro voor één workshop

85 euro voor twee workshops

120 euro voor drie workshops

 

De workshop gaat door als er minimum vijf deelnemers zijn. Maximum tien deelnemers.

Mocht je (één van) deze workshops graag willen boeken voor jouw groepje mensen, neem dan contact met me op. 

Inschrijven via mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bericht op 0485 677601. Nadat je bevestiging van mij ontvangt, gelieve het inschrijvingsgeld te storten op BE14 9730 1988 9983 met vermelding van “je naam + workshop + datum van de workshop”.

 

 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • zondag 21 januari 2024 10:00

Powered by iCagenda