Reis doorheen het labyrint

Eenmalig
labyrint
  vrijdag 29 december 2023 09:00

Reis doorheen het Labyrint

met Lieselot Braekevelt.

Het labyrint nodigt je uit om voet per voet op reis te gaan naar binnen. Via bochten en omwegen ga je op stap met jezelf en in jezelf. Er is maar één weg, namelijk De Weg naar Binnen. De weg naar het hart, de kern, jouw kern. Het brengt je bij jouw eigen centrum, jouw midden, jouw innerlijke weten. Het nodigt je uit om te vertragen, te verdiepen en te doorvoelen. Het maakt zichtbaar wat op dat moment leeft in jou en om jou heen.

Je wandelt in alle rust, in alle stilte en op jouw eigen unieke ritme. Onderweg kan je obstakels, passanten, uitnodigingen, inzichten en ervaringen ontvangen. Het leven zoals het is passeert langs jou en brengt jouw uitnodigingen in het hier en nu.

Een mooie cadans van stilstaan, bewegen, snel dan weer traag. Je hoeft niets te kunnen en je hoeft niets te weten. Louter en alleen open en ontvankelijk bewegen. Nieuwsgierig en verwonderd het proces wandelen wat vanzelf zichtbaar wordt voor jou.

Er is maar één weg, namelijk De Weg naar Binnen. Uitnodigend en altijd aanwezig. Je kan niet verloren lopen noch verdwalen. Het labyrint doet zijn eigen werk, jij hoeft het alleen te lopen. 

Wanneer jij de roep voelt, nieuwsgierig bent en graag op ontdekking gaat op een zeer unieke, bijzonder manier? Dan nodig ik jou heel graag uit om met gelijkgestemde zielen op vrijdag 29 december het labyrint te komen lopen. 


Wanneer gaat het door?

Vrijdag 29 december 2023 van 9u tot 12u.

Je bent welkom vanaf 9u en om 9u15 gaan we van start.

Wat breng je mee?

Voorzie een paar warme sokken voor jezelf. Het labyrint wordt op blote voeten gelopen of sokken.

Draag comfy kledij waarin jij je goed voelt.

Breng een klein notaboekje en pen mee, mocht je iets willen neerpennen voor jezelf.

Wat mag je verwachten?

Een unieke bijzondere meditatieve reis met het labyrint als gids

Tijd om te bezinnen, delen en journallen

Lekkere knabbels en thee om op te warmen

Inschrijven

Je kan je inschrijven door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En je plek is gereserveerd na storting van 49 euro op BE76 0689 4825 9495 met vermelding “Reis doorheen het labyrint 29 december.” 

OVER MIJ:

Mijn naam is Lieselot Braeckevelt.
Mentor, coach en psycholoog. Ik hou van diepzielduiken en persoonlijke ontwikkeling. En niets liever dan samen met jou op pad gaan.
Het is dan ook een eer om getuige en spaceholder te mogen zijn. En jou keer op keer warm en zacht uit te nodigen om laag per laag te ont-wikkelen in jouw unieke bijzondere proces. 
 
 

 

 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • vrijdag 29 december 2023 09:00

Powered by iCagenda