Time to relax - herfstequinox editie

Reeks
time_to_relax_herfstequinox_kleiner
  vrijdag 22 september 2023 19:00

TIME TO RELAX - herfst equinox

Door Isabelle Schotte.

Op 23 september vindt de herfstequinox paats: dag en nacht zijn even lang. Dit is het kantelpunt van overheersende yang-energie naar overheersende yin-energie. Al de energetische bewegingen in de natuur vinden ook in onszelf plaats: dit is de oogsttijd.

Tijd om de vruchten te plukken van je ervaringen. De balans op te maken.

We nemen afscheid van de zomer en maken ons klaar om los te laten wat we niet meer nodig hebben. In de natuur beginnen de bladeren te verkleuren, de bomen trekken hun energie naar binnen, slaan diep van binnen alle voeding op die ze gedurende de zomer hebben opgenomen, en laten stilletjesaan de bladeren die nu niet meer nodig zijn, los. 

In de 'time to relax' reeks gaan we via ontspanning deze energieën en processen in onszelf voelen en ondersteunen.

Maak je op voor een relaxte en boeiende avond geïspireerd door de magie van de natuur!

We gaan eerst onze prana (levensenergie) in beweging brengen via energetische oefeningen. We gaan deze energie harmoniseren via yin yoga en herstellende yoga. Vervolgens begeleid ik jullie in een geleide meditatie, waarin we de balans gaan opmaken: niet via ons hoofd, maar via de ruimere intelligentie van ons Zijn.


Ten slotte verbinden we ons nog inniger met de natuur door nader kennis te maken met een inheemse boom, die van oudsher als één van de magische bomen werd beschouwd. Een boom die ons kan ondersteunen in dit nieuwe seizoen met haar geneeskracht! Met een thee daarvan ronden we af, gezellig samen in een cirkel.

 

Praktisch:

Vrijdag 22 september van 19u tot 21u30. Max 10 deelnemers.

Draag comfy kledij waarin je je vrij voelt.

Inschrijven & Bijdrage: Je inschrijving is definitief na storting van 37€.  Nadere info bij inschrijving:  bij Isabelle via 0486/147088 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • vrijdag 22 september 2023 19:00

Powered by iCagenda