Yoga Intensive midweek door Kathy Dergeloo

Eenmalig
mini_lente_retreat_de_Loft_oostende
  maandag 8 april 2024

 

Yoga Intensive: Mini Lente Retreat

De paasvakantie valt vroeg in de lente dit jaar, een ideaal moment om aandacht en tijd te besteden aan zuiveren, op alle niveaus.

In deze Intensive gaan we het lichaam een handje helpen, via yoga houdingen, om het werk van de lever te ondersteunen, maag en darmen te reinigen en wat rust te gunnen, en de nieren te voeden. 

De voeding speelt hierbij natuurlijk een grote rol. Al ben ik geen deskundige, op geen enkel vlak, geef ik mee wat ik weet en uit ervaring leerde.

Ik geef vooraf nog wat tips om de week goed te kunnen starten met minimale ongemakken die komen bij het ontgiften.

Maar minstens even belangrijk, of misschien wel belangrijker dan hetgeen we in onze mond steken, is wat uit onze mond komt! En via onze mond komen gedachten en emoties tot uitdrukking, dus ook op dat vlak gaan we kijken waar we kunnen ontgiften.

En ademen natuurlijk, zodat de interne organen gemasseerd worden en de energiestroom evenwichtig wordt.

Je hoeft niet ver weg te gaan voor deze mini yoga retreat noch veel geld uit te geven en toch zal je je gegarandeerd herboren voelen op het einde van de week!

WANNEER: Maandag 8 tem Vrijdag 12 April, telkens van 10:00- 12:30

LOCATIE: De Loft, Jules Peurquaetstraat 15, Oostende

PRIJS: 175 euro (plaatsen zijn beperkt)

INSCHRIJVEN: stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien er plaats over is kun je per dag boeken maar aangezien het een thema week is gaat de voorkeur uit naar mensen die de hele week meevolgen. Prijs per dagdeel: 40 euro

 

 

Kathy de loft oostende yoga 2

 

 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • donderdag 11 april 2024 07:34
  • vrijdag 12 april 2024 07:35

Powered by iCagenda