Aromatherapie voor je baby door Barbara Soltesz

Eenmalig
Aromatherapie_voor_je_baby
  zaterdag 18 mei 2024 09:00

Aromatherapie voor jouw baby

De BABY Essentials Workshop richt zich op het ondersteunen van onze baby's op weg naar hun sterk immuunsysteem met 100% pure essentiële oliën.

Deze oliën kunnen de meest voorkomende klachtjes van onze kleintjes verhelpen, zoals bijvoorbeeld maagpijn, krampen, tandvlees- en tandpijn, verkoudheden, oorproblemen, huidirritaties. Daarbij zullen de oliën de hele familie helpen om sneller te kalmeren en beter te slapen!

Deze workshop is een ontdekking hoe ongecompliceerd, zielverheffend en veilig het is om het beste van de natuur te gebruiken in de vorm van 100% pure en gecertificeerde essentiële oliën! Je leert de verschillende actuele, interne en aromatische voordelen van etherische oliën en hun effect op de emoties, de geest en het lichaam. In de workshop van 75 minuten krijg je veel nuttige informatie over het veilige gebruik van 100% pure en natuurlijke essentiële oliën, geschikt voor je baby of peuter alsook voor je hele gezin. Uiteraard mag je ook met je baby komen. 

Wil je ervaren hoe echt kracht gevend het is om onze baby's te kunnen helpen met veilige en natuurlijke oplossingen? Dan deze workshop is voor jou!

Praktisch: 

Prijs: 33 euro

Je kan je inschrijven voor deze workshop door Barbara een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • maandag 11 december 2023 16:00
  • zaterdag 18 mei 2024 09:00

Powered by iCagenda