De Loft Oostende herfst 2021

De Loft Oostende herfst 2021

De Loft Oostende logo
 

De Loft Oostende - Herfst 2021

De loft prana
Beste ,

 
Wie de afgelopen maanden onze poort binnen kwam, kon er niet naast kijken: een gestage stroom aan bouwmaterialen die zich daar opstapelde, weer verdween om vervangen te worden door weer andere bouwmaterialen.. ja het was soms krap daar in de inkom. Wat werd er nu weer verbouwd? Wel, Mike heeft weer eens het beste van zichzelf gegeven om een derde, nieuwe lesruimte te creëren: !!Proud to present!!de Prana studio! (foto bovenaan)

Deze nieuwe studio is vooral afgestemd op langer durende workshops, dagcursussen.. Er zijn 2 verdiepingen: één onder het dak en één aan het terras met een volledig geëquipeerde keuken en een hele lange tafel. Gezellig pauzeren voor thee, koffie of lunch samen aan de tafel. Neem een kijkje.
 
De Zen Dojo heeft er al zijn intrek genomen op donderdagavond.
Ook de training “Intuitieve basisvaardigheden voor innerlijke transformatie” loopt al in de Prana studio. Interesse? In 2022 start er een nieuwe reeks, de data worden nog bevestigd.
 
*NIEUWS* Mindfulnesstrainingen:
Naast de reeks van Mindful me (op zaterdagvoormiddag) zal nu ook Amalia Vermandere haar training bij ons geven! (op dinsdagvoormiddag). Allebei vanaf februari 2022.
  
*NIEUWS*  Workshops van onze lesgevers:
Regelmatig zijn er, naast de wekelijkse lessen, specifieke workshops van onze docenten. Die kun je altijd op de website en natuurlijk ook op de kalender terugvinden.
  

Dit najaar kun je nog de volgende workshops verwachten:
 
5/11 – 21/11- 3/12 – 19/12: Intuïtieve dans en beweging door Angelique Laleman.
7/11: Pralaya yoga voor armen, nek en schouders door Alexander Odent.
26/11: XL sessie thema maag/milt door Kathy Dergeloo.
5/12: Verdieping mindful yoga rond metta (liefdevolle vriendelijkheid) door Amalia Vermandere.
17/12: XL sessie thema hart/longen door Kathy Dergeloo.
Van 3/1 tot 7/1: Intensive: 5 namiddagen verdiepen in yoga door Kathy Dergeloo.

 
*NIEUWS* Nieuwe lessen en docenten:
Altijd fijn om nieuwe lesgevers te mogen verwelkomen! Ik stel ze aan je voor:

Intuïtieve dans en beweging door Angelique Laleman. Een combinatie van vrij dansen (zoals in de 5 ritmes of een danswave) met lichaamsgerichte dans-en beweegoefeningen om tot een diepere zelf-ervaring te komen; zie ook: www.beweegjevrij.be
 
Ashtanga yoga door Etienne Janssen: een zeer dynamische vorm van yoga, volgens de klassieke Mysore setting, dwz dat er gepersonaliseerd gewerkt wordt: de les is altijd op jouw maat. Etienne had zijn eigen yogastudio in Zwitserland maar is terugverhuisd naar zijn geboortestad Oostende;  zie ook: www.etienne-yoga.be
 
*NIEUWS* Pilates: Floor Devlieghe is intussen ook gecertifeerd voor prenatale pilates! Voor de prenatale lessen zie www.pilatesaanzee.be
 
Tot slot een woordje met betrekking tot de coronamaatregelen: we zijn blij dat we geen verplichtingen hebben mbt de coronapas en dat we kunnen zorgen voor een gezond klimaat via voortdurende luchtverversing, zoals de systemen die al functioneel zijn in de Lotus en Prana studio. Ook voor de Surya studio ligt er een ventilatiesysteem klaar; daar kan voorlopig makkelijk geventileerd worden via de vele dakramen.
 
Namasté,
 
Isabelle & Mike

Geen interesse meer ? Hier uitschrijven