Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

De Loft Oostende winter/lente 2022

De Loft Oostende winter/lente 2022

De Loft Oostende logo
 

De Loft Oostende - Winter/ Lente 2022Beste ,

 
Volgende week op 2 februari is het de tijd van Imbolc. Een feest uit de Keltische traditie, halverwege de winterzonnewende en de lente-equinox, dat ons eraan herinnert dat de winter op z’n einde loopt en de lente om de hoek staat. Heel binnenkort nu kunnen we de eerste bloemen zien, denk maar aan de zee van narcisjes elk voorjaar op het terras van de Loft! Laten we hopen dat dit naderend einde ook geldt voor de coronacrisis! 
 
Een crisis die zich ook bij ons laat voelen: de mindfulnesstraining door Mindful Me en de Ashtanga Yoga lessen door Etienne Janssen zijn verplaatst naar later dit jaar.

Wel is de (inmiddels tweede) reeks  “Intuitieve basisvaardigheden voor innerlijke transformatie” maandag van start gegaan. Als dit je interesseert, hou het in de gaten, er zullen zeker nog reeksen volgen. 
 
*NIEUWS*  Mindfulness:
De reeks van Mindful me (op zaterdagvoormiddag) werd dus verplaatst en start nu op 7 mei. Inschrijven via www.mindfulme.be.

De reeks van Amalia Vermandere (op dinsdagvoormiddag) gaat door en start op dinsdagvoormiddag 1 februari. Er zijn nog plaatsen vrij!
  
*NIEUWS* WORKSHOPS!

Zoals je ziet staat er weer heel wat op de agenda.
Onze eigen docenten die verdiepingsworkshops geven, zodat je kan blijven groeien in jouw beoefening. 
Dit seizoen ook 2 externe spirituele leraressen, en niet van de minste: Trees Dewever van de Minnezolder in Brugge en Fran Tielemans van Maitreya in Ichtegem!

 

Intuïtieve dans en beweging, elke 1e vrijdag en 3e zondag van de maand door Angelique Laleman (www.beweegjevrij.be).
27/02: Backbends door Alexander Odent.
20/03:
 Pranayama en meditatie door Alexander Odent.
26/03: XL sessie thema nieren/ blaas door Kathy Dergeloo.
26/03: Bevrijd je demonen door Amalia Vermandere.
27/03: Rusten in Zijn, Ontspannen in Ruimte door Trees Dewever (een introductie in Zijnsoriëntatie, www.treesdewever.be ).
25/04: Mantra - Engelen door Fran Tielemans (spiritueel energiewerk, zie www.maitreya.be)
23/05: De kracht van Gayatri door Fran Tielemans (spiritueel energiewerk, zie www.maitreya.be).


Voor een overzicht van alle workshops klik hier.
 
*NIEUWS* Nieuwe lessen en docenten:
Met plezier stel ik je deze nieuwe lessen voor:

'Ontspan en herstel':  zachte, herstellende yoga in een reeks van 8 weken in vaste, kleine groepjes. Door Anke Snauwaert, een initiatief vanuit Praktijk Panama. Meer info en inschrijven via www.praktijkpanama.be/yoga. Telkens op donderdagavond.

'Prenatale pilates' door Floor Devlieghe: veilige oefeningen voor jou en de baby in je buik. De complete "mama" workout voor lichaam en geest. Ook prima voor je eerste postnatale jaar! Elke zaterdag om 9u45. Inschrijven via www.pilatesaanzee.be


 
Graag sta ik tot slot even stil bij het overgaan van Thich Nath Hanh, de Vietnamese zenboeddhistische monnik, een ware boddhisatva die miljoenen mensen heeft geraakt met zijn wijsheid en eenvoud en wie voor mij de inspiratie was van de spreuk 'No mud, no lotus' in de Lotus studio. In liefde en dankbaarheid.


 
Namasté, 
 
Isabelle & Mike

Geen interesse meer ? Hier uitschrijven