Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

De Loft Oostende Nieuwsbrief - Herfst 2017

De Loft Oostende Nieuwsbrief - Herfst 2017
De Loft Oostende logo
 

De Loft Oostende - Herfst 2017

Hallo ,

De Loft Oostende - Herfst

De herfst.. het seizoen van geleidelijk naar binnen keren, verzamelen wat je hebt doen bloeien, loslaten van wat je niet langer nodig hebt. Maar ook van genieten van mooie herfstkleuren, aardse geuren, mooie luchten. Dit seizoen nodigt je uit om aandacht te besteden aan je ‘innerlijke tuin’: welke delen hebben hun nut voor je gehad maar mogen nu weg? Wat heeft nood aan snoei? Waar ben je blij mee en blijf je koesteren tijdens de wintermaanden? Wat stemt jou dankbaar? Natuurlijk, er is altijd zoveel te doen, en toch.. Dit is het seizoen bij uitstek om eens stil te staan bij jezelf.
 
Laat je hierbij helpen door het aanbod in de Loft. We presenteren je verschillende duwtjes in de rug om jezelf goed te verzorgen en gelijkgestemden te ontmoeten.
 
Heb je onze nieuwe website al gezien (www.deloft-oostende.be)? We hebben geprobeerd om je in een oogopslag een beeld te geven van de vaste lessenreeksen én van de diverse workshops/activiteiten die er doorgaan. Een handig maandoverzicht vind je bij ‘Kalender’.
 

What's new?

Amalia Vermandere zal een tijdje afwezig zijn om te genieten van haar zwangerschaps- en moederschapsrust: ze geeft nog les tot 14 november en komt dan terug in september 2018.
Maar geen nood voor wie houdt van een zachte, toegankelijke les op dinsdagavond: An-Sofie Mattelaer (strala yoga teacher) komt zolang een zachte flow yoga geven op hetzelfde tijdstip. Zo hoef je je yoga-beoefening op dinsdag niet te missen.
An-Sofie omschrijft haar dinsdagles als volgt: “een rustige flow yoga waarbij je beweegt als water, gevoed door je ademhaling. Op die manier maak je je lichaam op een duurzame ontspannen manier zowel soepeler als sterker. Je komt terug bij je centrum en intuïtie. In deze lessen start je van waar je bent, met wat je hebt, en leer je bewegen op een manier die goed en vrij voelt waardoor je van binnenuit je grenzen verruimt”. Wil je meer weten over An-Sofie, bekijk dan haar website ansoefieblog.wordpress.com en www.stralayoga.com.

De lessen ‘zachte yoga’ die doorgingen op maandagavond en dinsdagmorgen zijn sinds september gestopt. Kathy Dergeloo heeft ervoor gekozen om die bij haar thuis te laten doorgaan, in kleine groep en met inschrijving voor een volledige reeks (zie www.kurmasana.be).

Wat blijft ...

...zijn de vaste waarden:
- Yang/Yin yoga door Kathy Dergeloo op 
  donderdagavond en zondagmorgen,
- Kiko door Frédéric Duribreux op
  woensdagavond,
- de Zenmeditatie op woensdagavond,
- de ademcirkel door Erika De Brabant en
  Hans Schallier elke maand op vrijdagavond.
- Er is een (8 weken-) mindfulnesstraining
  gestart eind september,
  de volgende start op 27 januari 2018.
- Voor familie-en systeemopstellingen kun je 
  weer terecht vanaf januari 2018

In de kijker

- De danssessies door Touche la Vie
  (nog op 4 november en 9 december)
- en het Danslabo door Rosalie Verté
  (op 2 december).
- De workshop ‘Bezielend ontwerpen’
  op 5 november (‘interieurontwerp vanuit
  je ziel’) door JustAnn.
- De workshop ‘Kundalini Yoga en Burnout
  Awareness’ door Liselotte Dereeper en
  Isabelle Schotte (ikzelf dus).

Graag tot ziens in de Loft!
 
isabelle
 

Geen interesse meer ? Hier uitschrijven