Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Soul circles in de loft

Soul circles in de loft
De Loft Oostende Logo

 

 

Beste ‍,

 

Per uitzondering een nieuwsbrief tussendoor, om je mijn nieuwe initiatief voor te stellen: de soul circles

 

Soul circles zijn een eigentijdse vorm van een oeroud ritueel.

 

 Cirkels zijn een manier om ons te verbinden met elkaar en met onszelf.

In de cirkel zit iedereen op gelijke afstand van het midden: allemaal hebben we onze verhalen, onze strijd, onze twijfels, onze onzekerheden, onze vreugde, onze dankbaarheid, onze wijsheid.

Samen in een cirkel delen we wat in ons leeft, wat in ons om aandacht vraagt, waar we mee zitten, waar we zoekend in zijn, of wat het ook is dat je op dat moment wil delen.

 

Als facilitator open ik de cirkel via de uitnodiging om ons lichaam te voelen en onze hartruimte te ervaren. Want het denken, dat kennen we maar al te goed. Het denken vraagt onze constante aandacht en neemt de leiding over ons leven. Tegelijk ervaren we dat zoveel wat van waarde is, tot ons komt via het hart.

In de cirkel stemmen we ons af op ons hart en zo krijgt ons innerlijk weten terug de ruimte. In het hartgedragen veld dat zo ontstaat vinden we inspiratie om weer verder te gaan.

 

 

We hebben er als samenleving zo'n nood aan om connecties te herstellen. Connectie met ons eigen wezen, ons intuïtief weten, met elkaar, met de natuur, met het Sacrale.

Alles moeten putten uit ons eigen ego, als 'manager van ons eigen leven', zorgt voor zoveel uitputting en angst. 

Alle wijsheidstradities vertellen ons dat het hart de poort naar is naar ons ruimere Zelf. 

Samen in de cirkel, vanuit een hartgedragen bewustzijn, eenvoudig elk om beurt vertellen wat ons bezighoudt, crëeert een geconnecteerd, sacraal veld. 

 

Wil je te weten komen of dit iets voor jou is? Ik organiseer 2 infomomenten waarin ik meer uitleg geef, vragen beantwoord en je iets laat ervaren van wat zo'n cirkel is.

Deze infomomenten gaan door op maandag 21 november van 14u tot 15u30 en op zaterdag 26 november van 10u tot 11u30. Graag inschrijven via 0486/147088 of via info@deloft-oostende.be. Bijdrage = 10€.

 

Alle verdere info over de soul circles vind je hier terug.

G‍raag tot ziens!

 

 

Isabelle Schotte